Inregistreaza-te acum, incarca un avatar, salveaza scoruri si fa-ti noi prieteni!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Beat univers

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Faceţi clic pe, menţineţi şi glisaţi la bataie de multe diferite melodii în timp ce concurează la nivel mondial pentru cea mai mare punctajul total! Joaca-a lungul la vizual uimitoare animaţii care reacţionează la cum ai lovit note în gameplay-ul.

Beat universul este un joc de muzică lucioasă featuring efecte vizuale mare şi gameplay-ul, inclusiv o mulţime de mare coloane sonore pentru tu la spre joc de-a lungul la bataie de addicting.
Câştiga stele ca te joci melodii pentru a debloca nivele noi! Debloca toate stele şi veţi avea posibilitatea de a juca un bonus minigame!
Concurează pentru cel mai bun scor total, care este suma de toate scorurile dumneavoastră pe fiecare cântec, într-un timp real clasament sistem dreapta din meniul principal.
Ajunge la ritmul şi să se joace la vizual uimitoare animaţii care reacţionează la cum ai lovit note ca te joci.
Şi, desigur, featuring tone de efecte de particule minunat.

-Activă conexiunea la internet este necesară – cele mai multe casete de mesaj poate fi târât în jurul ecran-calitate boxele sau căştile sunt recomandate.
-Inclusiv 28 realizările minunat.

Bucuraţi-vă! Controale: Faceţi clic şi glisaţi / Flick: naviga cântec selectaþi Meniu P: M: de pauză (în timp ce în pauză) revenirea la meniul principal spaţiu: (dacă gata) activa clic dreapta Autoplay:???

Game Stats

296 views

Game Tags

,

Game Categories

Leave a Reply

Jocuri is your daily source of Jocuri online