Inregistreaza-te acum, incarca un avatar, salveaza scoruri si fa-ti noi prieteni!
Fullscreen
Lights Toggle
Add to favorites

Jocuri cu aventurile Spoogo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...

Jocuri cu aventurile SpoogoGhid Spoogo în jurul fiecare nivel în timp ce colectarea pietre prețioase și de putere-pietre prețioase. Utilizați fascicul de tractor pentru a vă ajuta să navigați nivelul de stivuire cutii sau cuburi de gheata, trăgând platforme și ajungând locuri pentru a colecta obiecte-în timp ce scopul tău este să ajungă la pavilionul obiectiv.

În timp ce cu fascicul de tractor, Spoogo nu poate fi lovit de cutii sau cuburi – utile pentru stivuirea și sărituri pe verticală, dar ele pot ciocni în continuare cu fiecare alte. Acest lucru poate fi de asemenea utilizat pentru devierea focul inamic, sau prin stivuire pentru a crea un perete. Câștiga o stea pentru colectarea tuturor pietre prețioase, pietre de putere și pentru stabilirea unui timp complet nivel bun (bate de fiecare dată stea niveluri).

Foloseste sagetile sau A, W, S, D pentru a muta la stânga / dreapta, sari și să fixați de la agățat. Foloseste mouse-ul din stânga pentru a trage lăzi și cuburi pentru a ajuta la a naviga și de a ajunge la niveluri mai ridicate. (de asemenea, pot fi folosite pentru a devia focul inamic!)

Folosiți “i” in joc pentru a aduce în joc Informatii forum rapid.

Game Stats

181 views

Game Tags

, , , ,

Game Categories

Leave a Reply

Jocuri is your daily source of Jocuri online